Bestel hier jouw Boerproeverij box!

 

Door de coronacrisis lopen de voedselstromen anders dan voorheen. Er wordt meer en meer geconsumeerd via supermarkten en minder via (lokale) horeca. Hierdoor kunnen boeren hun voorraden niet meer kwijt en blijven ze zitten met hoogwaardige producten. Voor ons, Trouw Nutrition, de hoogste tijd om de boeren een handje te helpen! 

 

We hebben met verschillende lokale boeren de handen ineengeslagen en twee horecawaardige pakketten samengesteld: de Boerproeverij BBQ-box small en Boerproeverij BBQ-box. 

 

De pakketten zijn gevuld met de mooiste producten uit België. Wanneer je deze proeft, geniet je van échte horecakwaliteit! Maar er zijn meer voordelen! Boeren krijgen een eerlijke prijs en jij het allerbeste vlees. Er zit geen winstbelang in deze actie, dus de boxen zijn nog voordelig ook. Dat is nou liefde voor boeren!

 

Help jij ook mee? Lees hier meer over de Boerproeverij boxen.

Boerproeverij BBQ-box

De Boerproeverij BBQ-box zit boordevol kwaliteitsvlees van ónze boeren. Heerlijk voor op de BBQ, maar ook erg lekker uit de pan! De kosten voor de Boerproeverij BBQ-box bedragen €62,50.

Boerproeverij BBQ-box small

De Boerproeverij BBQ-box small zit boordevol kwaliteitsvlees van ónze boeren. Heerlijk voor op de BBQ, maar ook erg lekker uit de pan! De kosten voor de Boerproeverij BBQ-box small bedragen €42,50.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.